Poradenská a konzultační činnost v oblasti životního prostředí |
|
|
|
|
|
Přehled prací | Ceny | Termíny | Kvalifikace | Pro zadavatele |
Mgr. Ivana Paukertová
Autorizace |
Zpracuji
|
Často kladené otázky |
Průvodce investora procesem posuzování vlivů na životní prostředí - EIA |
Hlavní menu
Vyhledávání
Jména rostlin zadávejte v uvozovkách.
|
Novela
Zákon 39/2015 Sb., kterým se mění zákon č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní prostředí (zvaný též novela EIA) vstoupil v platnost 1. dubna 2015.
Salát z bohyšky (Hosta) po japonsku
Mgr. Ivana Paukertová - Divoká kuchařka - 22. 02. 2014 (5620 přečtení) Družba s Japonskem úspěšně pokračuje, máme tady další recept s bohyškami (Hosta). Hosta la vista, baby!
mladé jarní výhonky bohyšky - urui (Hosta montana) nebo kiboushi (Hosta fortunei) nebo jiný druh bohyšky, použijte pouze čerstvé výhonky s dlouhými bílými stonky a malými lístečky Do servírovací mísy natrhejte na malé kousky lístky zelí. Uřízněte lístky a nakrájejte bohyšky na špalíky, každý špalík můžete ještě podélně rozříznout. Pokud jsou papričky tuhé, opečte je a oloupejte, pak nakrájejte. Nakrájejte cibulku na špalíčky a případně podélně rozřízněte. Použijte jen křehké bílé části, zelené můžete dát do polívky. Doporučená zálivka: rýžový ocet + sezamový olej + trochu světlé sójové omáčky, posypat sezamem. Za všechny čtenáře posílám díky Robert-Gillesovi ze Shizuoky. Recept s obrázky si můžete prohlédnout na shizuokagourmet.com, je opravdu dekorativní! Celý článek | Zpět |
Jména rostlin zadávejte v uvozovkách.
Nová videa na YouTube
Rostliny ČR seznam rubrik
Nejnovější recepty
Nové články na blogu Rostliny ČR
Kočka na stromě
Mám kočku na stromě, mňouká a nechce slézt. Co mám dělat? Kdo mi pomůže? Příběh a odpovědi. Tento web používá redakční systém phpRS. |