Poradenská a konzultační činnost v oblasti životního prostředí |
|
|
|
|
|
Přehled prací | Ceny | Termíny | Kvalifikace | Pro zadavatele |
Mgr. Ivana Paukertová
Autorizace |
Zpracuji
|
Často kladené otázky |
Průvodce investora procesem posuzování vlivů na životní prostředí - EIA |
Hlavní menu
Vyhledávání
Jména rostlin zadávejte v uvozovkách.
|
Novela
Zákon 39/2015 Sb., kterým se mění zákon č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní prostředí (zvaný též novela EIA) vstoupil v platnost 1. dubna 2015.
Japanese quince jelly and cheese
Mgr. Ivana Paukertová - Divoká kuchařka - 22. 01. 2025 (13 přečtení) The fruits of the ornamental Japanese quince Chaenomeles japonica are used in the kitchen in the same way as the fruits of the quince Cydonia oblonga, which was very popular in the past. They are just as aromatic as the quince, but they are sour. Quince cheese made from real quinces has a long culinary history, the recipe comes from the Roman cookbook by Apicius and is prepared in many countries. We can also make quince jelly and quince cheese from the ornamental Japanese quince. Another ornamental species, the Chinese quince Chaenomeles speciosa, can also be used in the same way. Like quince, we collect the fruits of the Japanese quince late in the fall, in October and later, and if they survive the frost, it is a benefit. They can even be harvested in January. After harvesting, they are usually left to ripen. Japanese quince jelly Japanese quince cheese
Celý článek | Zpět |
Jména rostlin zadávejte v uvozovkách.
Nová videa na YouTube
Rostliny ČR seznam rubrik
Nejnovější recepty
Nové články na blogu Rostliny ČR
Kočka na stromě
Mám kočku na stromě, mňouká a nechce slézt. Co mám dělat? Kdo mi pomůže? Příběh a odpovědi. Tento web používá redakční systém phpRS. |