Konečně vám zase mohu nabídnout opravdové vaření v opravdové kuchyni. Ve spolupráci se školou Aromaterapie & Bylinky jsme připravili jarní celodenní víkendový workshop s vařením.
Workshop se bude konat v neděli 16. dubna 2023. Dopoledne budeme sbírat suroviny na vaření, pak si na Rozmarýnku uvaříme oběd a odpoledne připravíme další jídla na podvečerní ochutnávku. Cena 3650.- Kč, místo konání Brno.
Přihláškový formulář najdete na stránkách Aromaterapie & Bylinky.
Menu:
Polévka Neunerlei Kräutersuppe - tradiční německá polévka z devíti bylin, recept pocházející z dob keltských a germánských oslav jarní rovnodennosti
Bršlicový štrúdl 1 - sladká variace na oblíbený recept
Bezová varmuža - zapomenutý středověký recept na kaši ochucenou květy bezu černého
Vyolette - recept z jedné z prvních kuchařek světa
Kostivalové tuiles - Tuile je francouzské slovo označující dlaždici. V gastronomii se tak označuje tenká, křupavá oplatka, kterou se zdobí jídla.
Pampeliškové čipsy - dostupné po celý rok
Kopřiva na smetaně - podle francouzské inspirace
Zelená bábovka - podle tradičního tureckého receptu
Bršlicový štrúdl 2 - slaná variace na oblíbený recept
Těšíme se na vaše mlaskání!
Pokud byste chtěli něco jiného (terénní kurz poznávání, dálkový kurz, survival) podívejte se na kompletní aktuální nabídku kurzů pro letošní rok.