Ve spolupráci se školou Aromaterapie & Bylinky jsme připravili jarní celodenní víkendový workshop s vařením. Dopoledne sběr, oběd, odpoledne vaření a ochutnávka uvařeného.
Kurz je neaktivní, podívejte se na aktuální nabídku kurzů pro letošní rok.
Workshop se bude konat v neděli 8. května 2022. Dopoledne budeme sbírat suroviny na vaření, pak si na Rozmarýnku uvaříme oběd a odpoledne připravíme další jídla na podvečerní ochutnávku.
Přihláškový formulář najdete na stránkách Aromaterapie & Bylinky.
Menu:
Polévka Neunerlei Kräutersuppe - tradiční německá polévka z devíti bylin, recept pocházející z dob keltských a germánských oslav jarní rovnodennosti
Bršlicový štrúdl 1 - sladká variace na oblíbený recept
Bezová varmuža - zapomenutý středověký recept na kaši ochucenou květy bezu černého
Vyolette - recept z jedné z prvních kuchařek světa
Kostivalové tuiles - Tuile je francouzské slovo označující dlaždici. V gastronomii se tak označuje tenká, křupavá oplatka, kterou se zdobí jídla.
Pampeliškové čipsy - dostupné po celý rok
Kopřiva na smetaně - podle francouzské inspirace
Zelená bábovka - podle tradičního tureckého receptu
Bršlicový štrúdl 2 - slaná variace na oblíbený recept
Těšíme se na vaše mlaskání!